Industry Wire

Geplaatst door Tuinshare

Lancering van Tuinshare.com

UTRECHT – De zon schijnt, goed weer om lekker te tuinieren. Het enige probleem; je woont in een gezellig appartement zonder buitenruimte. Tuinshare.com brengt mensen met een tuinwens in contact met mensen die beschikken over een (te) grote tuin.

Via het in 2016 gelanceerde platform Tuinshare kunnen mensen (een gedeelte van) hun tuin te huur aanbieden. Mensen die geen tuin hebben, maar deze wel graag zouden willen, kunnen vervolgens een aangeboden stuk tuin boeken. Zij komen hierbij direct in contact met de aanbieder en regelen alle zaken, zonder tussenkomst van derden. Dit maakt Tuinshare in steden – waar de wachtrijen voor volkstuinen soms oplopen tot wel 5 jaar – een perfect alternatief voor mensen die bereid zijn om een stukje buiten de stad te reizen.

Daarnaast biedt Tuinshare de mogelijkheid tot het aanbieden van tuinen in volkstuincomplexen. Sommige volkstuincomplexen – vooral buiten de grote stad – hebben juist weer te maken met leegstand. Door ook volkstuinen aan te bieden geeft Tuinshare een zo compleet mogelijk overzicht voor iedere tuinliefhebber in Nederland.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht