Industry Wire

Geplaatst door Arrow Electronics

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar tijdens Nutanix .NEXT Digital Experience

Houten, 30 september 2020 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics heeft op de Global .NEXT Digital Experience-conferentie van Nutanix aangekondigd dat het is uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar 2020. Nutanix kende Arrow als enige deze prijs toe voor uitstekende prestaties, innovatie en service aan klanten in heel Europa. Ook beloonde Nutanix Arrow met de prijs ‘beste distributeur van het jaar 2020 in Noord- en Zuid-Amerika’.

We zijn zeer verheugd dat we dit jaar Arrow hebben beloond tijdens Partner Xchange voor hun voortdurende succes bij onze klanten”, aldus Christian Alvarez, senior vice president Worldwide Channels bij Nutanix.

Deze onderscheiding is een bewijs van het harde werk van het team en de toegevoegde waarde die we leveren, en we kijken uit naar weer een jaar samenwerking met Nutanix”, zegt Alexis Brabant, vice president sales van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA. “Aangezien de markt voor zowel hypergeconvergeerde infrastructuur als hybride cloud blijft groeien, willen we onze channel-klanten toegang bieden tot toonaangevende producten en diensten om hen te helpen te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten en hun groei te versnellen.

Dankzij de distributieovereenkomst met Nutanix kunnen de channel-klanten van Arrow hun eindklanten de allernieuwste datacentertechnologieën bieden. Enterprise-klanten profiteren van lagere energie- en ruimtevereisten en verminderde opslagcomplexiteit.

De relatie werd versterkt in mei dit jaar toen Arrow een Nutanix Authorized Training Center Provider (Nutanix ATP) werd voor een aantal geselecteerde Europese landen, waaronder België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Scandinavië en Spanje.

###

Over Arrow Electronics

Arrow Electronics (NYSE:ARW) begeleidt innovatie bij meer dan 175.000 toonaangevende technologieproducenten en serviceproviders. Arrow ontwikkelt technologische oplossingen die het bedrijfsleven en het dagelijks leven verbeteren, en behaalde in 2019 een omzet van $29 miljard. Meer informatie is beschikbaar op fiveyearsout.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht