Industry Wire

Geplaatst door BlackBerry

BlackBerry beschermt kritieke communicatie tegen ongewenste afluisterpraktijken

Amsterdam, 17 september 2021 – BlackBerry Limited maakt vandaag bekend dat haar SecuSUITE® for Government-aanbod nu gecertificeerde end-to-end encryptie biedt van alle groepstelefoongesprekken en instant messages voor zowel overheden als ondernemingen.

De wereldwijde pandemie heeft miljoenen werknemers tot thuiswerken gedwongen. Om de continuïteit te waarborgen, maken teams gebruik van collectieve communicatiemiddelen, maar de meeste daarvan zijn gevaarlijk voor hackers. Ondernemingen en overheidsfunctionarissen wereldwijd zijn steeds vaker het doelwit van gecoördineerde afluisteraanvallen. SecuSUITE beschermt deze gebruikers tegen identiteitsspoofing, het verzamelen van metadata en het onderscheppen van communicatie, waardoor gevoelige gesprekken en belangrijke operaties in gevaar kunnen komen.
David Wiseman, Vice President Secure Communications, bij BlackBerry zegt hierover: “We zijn verheugd dat we nu beveiligd groepsbellen kunnen aanbieden in een systeem dat gecertificeerd is door NIAP en NSA CSfC. Dit is een enorm voordeel voor overheden en organisaties die internationaal verspreid zijn en Top Secret-grade encryptie vereisen voor hun communicatie.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht