Industry Wire

BonChef.nl – Eindelijk betaalbaar reserveringen ontvangen voor restaurateurs

BonChef.nl introduceert ‘no cure no pay’ reserveringen
BonChef.nl kenmerkt zich als een flexibel en betaalbaar online reserveringssysteem. De restaurateur moet zelf kunnen bepalen op wat voor een manier hij wil werken met een online reserveringssysteem. Daarom introduceren wij twee producten van BonChef.nl, waarbij de restaurateur uitsluitend betaalt voor wat hij gebruikt.

Wat is BonChef.nl?
Ruim 35 procent van de reserveringen die binnenkomen bij restaurants, zijn online gemaakt. Dit percentage blijft maar stijgen, waardoor het gebruik van reserveringssystemen niet meer weg te denken is voor restaurateurs. Het zelf moeten bijhouden van binnenkomende reserveringen in de volle reserveringsagenda’s is niet meer nodig. Met BonChef.nl is er één duidelijk overzicht van alle binnenkomende online reserveringen, waar ook de telefonische reserveringen en ‘walk-ins’ direct ingevoerd kunnen worden om tot een volledig overzicht te komen. Geen tijdrovende reserveringsagenda’s meer, maar een nieuw compleet reserveringssysteem dat de restaurateur van alle gemakken voorziet.

BonChef.nl+ en BonChef.nlPro
De restaurateur moet zelf kunnen bepalen wat hij wil gebruiken, waardoor BonChef.nl twee pakketten introduceert: BonChef.nl+ en BonChef.nlPro. Met BonChef.nl+ krijgt het restaurant een uitgebreide vermelding op BonChef.nl. Gasten kunnen dan eenvoudig via BonChef.nl bij restaurants reserveren. Ook kan de widget van BonChef.nl op de eigen website geplaatst worden, zodat ook via de eigen website direct online reserveringen ontvangen worden. De restaurateur geeft zelf aan of hij de reserveringen wil ontvangen via e-mail of SMS. De restaurateur betaalt geen abonnementsgeld, maar uitsluitend € 0,30 per ontvangen reservering. Het is dus volledig ‘no cure no pay’.

Met BonChef.nlPro maakt de restaurateur voor slechts € 40,- gebruik van het volledige systeem van BonChef.nl. Gasten kunnen via de website van BonChef.nl en via de eigen website (geheel kosteloos) reserveren. De reserveringen die binnenkomen worden weergegeven in de persoonlijke online reserveringsagenda. Deze agenda geeft automatisch een voorstel voor de meest ideale tafelbezetting. Ook kunnen hier telefonische reserveringen en walk-ins direct ingeboekt worden.

Unieke voordelen
BonChef.nl biedt met zowel BonChef.nl+ als BonChef.nlPro vele voordelen aan restaurateurs. Hieronder zijn de belangrijkste voordelen beschreven.

Het bereik van meer gasten

Een vermelding op BonChef.nl zorgt voor een extra verkoopkanaal, maar ook voor hogere naamsbekendheid en een betere vindbaarheid.

Eenvoudig en snel reserveringen ontvangen en verwerken

Altijd en overal inzicht in de status van de reserveringen. Online reserveringen kunnen worden ontvangen via e-mail, SMS en de BonChef.nl app.

Betaal alleen voor wat u gebruikt

Voor € 40,- kan er al gebruikgemaakt worden van het volledige systeem van BonChef.nl, of kies voor volledige ‘no cure no pay’. 

Geen onverwachte situaties

Elk moment kunnen de openings- en reserveertijden worden aangepast. Ook worden gasten herinnerd aan hun reservering via SMS en e-mail, waardoor er minder no-shows zullen zijn.

Binding met gasten

Er is een automatische opbouw van een gastenlijst, waardoor terugkerende gasten direct herkend worden.

Zoeken, reserveren, eten: zo gemakkelijk is het
Met BonChef.nl wordt het ontvangen en beheren van online reserveringen zeer eenvoudig. Overal kunnen de reserveringen worden ingezien en 24/7 kunnen de reserveringen ontvangen, bevestigd of geannuleerd worden. BonChef.nl werkt – voor de restaurateur en voor de gast. Zoeken, reserveren, eten: zo gemakkelijk is het.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht