Industry Wire

Geplaatst door BrightAnalytics

BrightAnalytics versnelt expansie in Europa met opening nieuw kantoor in Rotterdam

Rotterdam, Nederland – BrightAnalytics, de Belgische SaaS scale-up die gespecialiseerd is in het automatiseren van geconsolideerde management reporting, heeft met trots haar nieuwste kantoor geopend in Rotterdam. Deze strategische uitbreiding is een belangrijke stap in hun bredere internationaliseringsstrategie.

Na een succesvolle lancering op de Nederlandse markt vanuit België, was het openen van een lokale hub in Rotterdam een logische volgende stap. Veel Nederlandse bedrijven uit diverse sectoren maken inmiddels gebruik van het innovatieve reporting platform van BrightAnalytics. Het nieuwe kantoor, gevestigd in het moderne en centraal gelegen Little C complex, benadrukt de ambitieuze groei en internationaliserings doelen van het bedrijf. Onder leiding van Emiel Vercambre (Country Launcher The Netherlands) en Jonathan Ballieu (VP Global Sales) zal een deskundig lokaal team de Nederlandse markt verder ondersteunen en uitbreiden.

Veel bedrijven grijpen nog steeds terug naar foutgevoelige Excel sheets of complexe business intelligence tools om hun geconsolideerde management reporting op te bouwen. Het BrightAnalytics platform biedt bedrijven de mogelijkheid om met hun eigen financiële kennis zelf de rapportering in handen te hebben.

De oprichters, Merijn Demuynck, Lode Bogaert en Olivier Seynhaeve, zijn trots op de indrukwekkende groei van BrightAnalytics in de afgelopen 10 jaar. Naast het hoofdkantoor in Roeselare zijn er nu ook hubs in Stockholm, Oslo en Rotterdam, met Kopenhagen gepland voor later dit jaar. Deze uitbreiding onderstreept BrightAnalytics positie als marktleider en hun toewijding aan zowel bestaande als nieuwe klanten, zowel in Nederland als wereldwijd.

BrightAnalytics blijft innoveren, wat ook blijkt uit de recente toevoeging van verschillende apps die de financiële rapportage mogelijkheden uitbreiden naar operationele en ESG-rapportage. Met de toevoeging van ESG kunnen klanten nu sneller een duidelijk inzicht krijgen in gerichte besluitvorming op het gebied van duurzaamheid.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht