Industry Wire

Geplaatst door BT

BT lanceert Eagle-i, een nieuw transformationeel beveiligingsplatform dat cyberaanvallen voorspelt en voorkomt

Onophoudelijke toename in bedreigingen en voortdurend veranderende threat landscape dwingt tot nieuwe, proactieve aanpak van cyberbeveiliging

Transformatief cyberverdedigingsplatform biedt klanten alle voordelen van de vooruitgang van AI en automatisering in combinatie met BT’s netwerkexpertise

Eagle-i bouwt voort op BT’s recente investeringen in beveiliging en partner-ecosystemen voor de aanpak van problemen zoals de toename met meer dan 50% van het malwareverkeer in de voorbije 6 maanden

Zowel in de bedrijfs- als in de publieke sector moeten diensten continu omgaan met een exponentiële groei in volume en complexiteit van cyberaanvallen. Nieuw onderzoek van BT laat ruim 50% méér malwareverkeer zien dan een half jaar geleden. Wereldwijd kampen organisaties met een tekort aan bekwame beveiligingsprofessionals. Ze worstelen om hun verdediging tegen de snel veranderende cyberbedreigingen overeind te houden.

BT reageert hierop met zijn meest geavanceerde cyberbeveiligingsplatform ooit: Eagle-i. Dit combineert BT’s toonaangevende netwerkexpertise met de vooruitgang in AI en automatisering om gevaren voor beveiliging te voorspellen, detecteren en weg te nemen vóór ze de gelegenheid krijgen om schade te veroorzaken. Het platform is ontworpen met het oog op selflearning. Eagle-i leert uit alle informatie die elke interventie oplevert: zo verbetert het constant zijn kennis op het gebied van bedreigingen en brengt het dynamisch verfijningen aan in zijn bescherming van klanten in een multi-cloudomgeving.

Eagle-i gebruikt een AI-laag voor realtime detectie van mogelijke problemen en intelligente automatische antwoorden, zodat gebruikers véél sneller kunnen reageren op beveiligingskwesties, om cyberbedreigingen te kunnen onderscheppen. Eagle-i is ook op unieke wijze in staat te integreren met technologieën uit het hele beveiligingsecosysteem zodat organisaties hun capaciteiten kunnen optimaliseren én zwaktes in hun verdediging kunnen detecteren zonder bestaande investeringen te moeten vervangen. Het platform ondersteunt de manier waarop BT zijn internationale operaties beschermt en zal gefaseerde verbeteringen en meer functies aanreiken voor alle beheerde beveiligingsdiensten van BT.

Kevin Brown, managing director bij BT Security, legt uit: “Beveiliging staat vandaag hoog op de agenda’s van directies en besturen. Vele organisaties zien de cyberdreiging echter tot onbeheersbare niveaus toenemen. Deze situatie roept om een nieuwe, proactieve aanpak. Eagle-i bouwt voort op de recentste doorbraken in AI en automatisering om continu te waken, te leren en te mee te veranderen, zodat onze klanten de cybercriminelen een stap voor kunnen blijven.”

Surf voor meer informatie over Eagle-i naar www.globalservices.bt.com/en/aboutus/look-again.

Over BT
Het doel van BT is om de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van ’s werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerk gebaseerde IT-diensten; aan lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, en ook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT bestaat uit vier klantgerichte divisies: Consumer, Enterprise, Global en Openreach.

In het boekjaar eindigend op 31 maart 2021, rapporteerde BT Group een omzet van 21.331 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 1.8 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurs van Londen.

Bezoek voor meer informatie www.bt.com/about

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht