Industry Wire

Geplaatst door Check Point

Check Point neemt revolutionaire on-device IoT-beveiligingstechnologie over

Bunnik – Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, introduceert een nieuwe technologie voor IoT-beveiliging. Check Point is het eerste bedrijf dat een geconsolideerde beveiligingsoplossing biedt die de firmware van IoT-apparaten beschermt tegen de meest geavanceerde aanvallen. De technologie kwam in handen van Check Point door de overname van Cymplify, een start-up gevestigd in Tel Aviv. De nieuwe technologie wordt geïntegreerd in de Infinity-architectuur van Check Point.

De verspreiding van IoT-apparaten in consumenten-, bedrijfs-, industriële en gezondheidsorganisaties, en hun inherente zwakke beveiliging, hebben een blinde vlek gecreëerd op het gebied van security. Cybercriminelen lanceren aanvallen van de 5e en 6e generatie om de beveiliging van die apparaten te doorbreken (bijvoorbeeld IP-camerabeveiliging), hun werking te manipuleren (infiltratie van medische apparatuur) en zelfs om kritieke infrastructuren over te nemen en zo grote schade te veroorzaken.

Met de nieuwe technologie is het nu mogelijk om een IP-camera, een Smart TV, een liftcontroller of zelfs een medisch apparaat zoals een infuuspomp te beschermen tegen geavanceerde zero day-aanvallen

“Deze aankondiging toont onze voortdurende inspanningen om de beste cyberbeveiliging te bieden op alle digitale platformen”, aldus Dorit Dor, Check Point’s VP Products. “De 5e en 6e generatie cyberdreigingen profiteren van het toenemende gebruik van nieuwe en ontwikkelende platforms, waaronder IoT-apparaten. Die evolutie vereist een uitbreiding van cyberbeveiligingsoplossingen. Het opnemen van Cymplify in de Infinity-architectuur van Check Point vergroot ons vermogen om de IoT-beveiligingsrisico’s voor onze klanten te reduceren en proactief IoT-gerelateerde bedreigingen en kwetsbaarheden aan te pakken, zonder de kritieke operations te verstoren.”

—————–

Over Check Point
Check Point Software Technologies Ltd. biedt cybersecurity-oplossingen voor overheden en enterprises wereldwijd. Het beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangstratio van malware, ransomware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een multi-level security-architectuur die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt. plus het meest uitgebreide en intuïtieve beheersysteem. Check Point beschermt meer dan 100.000 organisaties van elke omvang.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht