Industry Wire

Geplaatst door Copernica

Copernica lanceert gratis Mail Transfer Agent: MailerQ

Copernica lanceert MailerQ, een Mail Transfer Agent waarmee gebruikers met hoge snelheid een groot aantal e-mails versturen. Een Mail Transfer Agent of MTA is de software die een mailserver gebruikt om e-mails te versturen. MailerQ werd in eerste instantie ontwikkeld om te gebruiken voor het verzenden van e-mails met Copernica Marketing Software. De software is nu ook door derden gratis te gebruiken.

“MailerQ is een handige oplossing voor iedereen die snel veel e-mails wil versturen,” aldus Michael Linthorst, Managing Partner van Copernica. “Op MailerQ is er ook een forum beschikbaar waar gebruikers ondermeer ervaringen kunnen delen. Met deze informatie kunnen wij het product beter maken. Daarom is het product vrij beschikbaar voor iedereen, zelfs voor onze concurrenten.”

Testfase
Op dit moment bevindt MailerQ zich nog in een testfase en is de software gratis te downloaden en te installeren. Gebruikers kunnen er tot 10.000 e-mails per minuut mee versturen. MailerQ biedt daarmee een gratis alternatief voor Mail Transfer Agents als Power MTA van Port25, waar gebruikers al snel honderden euro’s per maand voor betalen.

Met MailerQ zijn gebruikers niet afhankelijk van de verzendsnelheid van hun eigen MTA, maar alleen van de snelheid waarmee de ontvangende partij hun e-mails verwerkt. Het plaatst e-mails in een verzendrij en geeft gebruikers de mogelijkheid zelf aan te geven wat er met deze e-mails moet gebeuren.

Verzendsnelheid en afleverpogingen
Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld per ontvangend domein de verzendsnelheid aanpassen en aangeven hoeveel afleverpogingen er zijn toegestaan. Het tussentijds wijzigen en bijsturen van deze instellingen behoort ook tot de mogelijkheden.

MailerQ is ontwikkeld door het team dat verantwoordelijk is voor Copernica Marketing Software. Voor in de toekomst staan ook betaalde licenties op de planning, waarmee gebruikers een nog hogere verzendsnelheid kunnen behalen.

Over MailerQ
MailerQ is een krachtige MTA, ontworpen met slechts één doel: het verzenden van e-mails. Snel. Kijk voor meer informatie op www.mailerq.com.

Over Copernica Marketing Software:
Copernica is krachtige marketing software voor e-mailmarketing, websites en mobile en automatische campagnes. Kijk voor meer informatie op www.copernica.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht