Industry Wire

Geplaatst door INSPRAAK!

INSPRAAK app, democratie binnen handbereik

INSPRAAK! is de eerste app-aanbieder voor politici in Nederland. INSPRAAK! bevordert de dialoog tussen politicus en burger. Minder afstand en meer openheid zijn tenslotte essentieel om aansluiting te houden met de community.

De app biedt een veelzijdig kanaal, waarmee unieke content aangeboden kan worden. Via blogs, vlogs en livestream presenteert de politicus zich op elk gewenst tijdstip aan zijn achterban. Kiezers swipen hun mening over actuele standpunten en dragen zelf ideeën aan. Met de app heeft de politicus een krachtige tool in handen: de democratie binnen handbereik.

Ilco van der Linde, nr. 19 op de kandidatenlijst van de PvdA, neemt de aftrap. In de app, vanaf deze week te downloaden via Google Play en Apple Store, volgen kiezers niet alleen Ilco’s campagne en standpunten op de voet, ze kunnen ook zelf direct invloed uitoefenen. Ilco wil zo nadrukkelijk zijn achterban en kiezers directer betrekken bij zijn werk op het Binnenhof.

Ilco gaat de app tot aan de verkiezingen als enige kandidaat voor de Kamer testen. Na de verkiezingen is de app beschikbaar voor alle politici in Nederland, lokaal of landelijk.

INSPRAAK! is een initiatief van de nieuwe Amsterdamse startup XHIBY. Het app platform wordt doorontwikkeld in samenwerking met een denktank bestaande uit politici, wetenschappers en andere creatieve geesten. INSPRAAK! heeft de ambitie hét vernieuwende platform voor politiek Nederland te worden.

Website: www.inspraak.eu

Android app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inspraak
iPhone app is binnen enkele dagen beschikbaar.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht