Industry Wire

Geplaatst door OBI4wan

Integratie OBI4wan en Smart.pr: meten van perscampagnes nu nog makkelijker!

Goed nieuws voor PR- en communicatieprofessionals! Softwareleveranciers OBI4wan en Smart.pr bundelen hun krachten. Door een integratie van de twee tools wordt het nog eenvoudiger voor PR- en communicatieprofessionals om inzicht te verkrijgen in het succes van een campagne. Met één druk op de knop heb je nu meer inzicht in bereik, mediawaarde en het sentiment van al je campagnes.

“Het is goed om te zien dat gebruikers de integratie met zo veel enthousiasme ontvangen. De samenwerking met Smart.pr is een slimme en logische stap voor ons en deze nieuwe feature is een belangrijke vooruitgang voor het het werk van communicatieprofessionals.” – Joost Hofstee, Sales Consultant OBI4wan.

De kracht van de koppeling: journalisten vinden en gericht persberichten sturen
Met Smart.pr beheer je mediacontacten en heb je toegang tot de beste journalisten database van Nederland. Hierdoor weet je altijd welke journalist het meest relevant is op jouw topic en kun je hem/haar gericht benaderen. Je maakt je persberichten eenvoudig op en verspreid deze persoonlijk. Alle interacties met jouw persbericht worden gelogd. Hierdoor heb je altijd overzicht van alle in het verleden gepubliceerde campagnes en zorg je voor continuïteit. Hierdoor halen jij en je team het maximale uit je mediarelaties.

“Door de integratie met OBI4wan wordt het zeer eenvoudig om het effect van je persbericht direct te meten, van de publicatie van je nieuws in de krant tot de meningen op social media.”- Martijn van Hoek, Co-founder Smart.pr.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht