Industry Wire

Geplaatst door Techone

IT specialist Techone neemt beveiligingsbedrijf RoSecure over

Techone, een dienstverlener op het gebied van cloud en telecommunicatie, breidt haar snelgroeiende portfolio uit met de overname van RoSecure, een Nederlands beveiligingsbedrijf. De overname zorgt voor een stevigere positie van Techone als investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.

Door de overname van RoSecure kan de specialist in cloud- en telecomdiensten ook mkb-bedrijven bedienen op het gebied van beveiliging. Inbraakalarmsystemen en camerabeveiliging zijn de laatste jaren meer verweven geraakt met clouddiensten. Hierdoor vormt het beveiligingsbedrijf RoSecure een mooie aanvulling op de portfolio van Techone.

Sinds april 2017 levert RoSecure inbraakbeveiliging en camerabewaking aan het MKB. RoSecure is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf, dit betekent dat alle risicoklassen van een alarminstallatie kunnen worden voorzien. Verder is het bedrijf in het bezit van een ISO 9001 certificaat en haar personeel werkt volgens de NEN 3140 norm. De focus ligt op kwaliteit en vernieuwing zodat klanten een systeem met de nieuwste technieken en apps kunnen gebruiken. De directie van RoSecure blijft actief en gaat zich richten op het integreren van de RoSecure producten bij andere bedrijven van Techone.

Capitalmind heeft RoSecure ondersteund bij het verkoopproces.

Over Techone
Techone, ondersteunt door investeringsmaatschappij Nedvest, richt zich op het ontzorgen van
mkb-organisaties op het vlak van IT infrastructuur, telefonie en beveiliging. De komende jaren wil Techone uitgroeien naar een leidende onderneming op de Nederlandse markt in deze sectoren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht