Industry Wire

Geplaatst door Awin Benelux

Jesse le Grand nieuwe Commercial Director Awin Benelux

Awin Benelux heeft Jesse le Grand (1983) per vandaag aangesteld als de nieuwe Commercial Director. Le Grand bekleedde al een zetel in het vierkoppige Management in de functie van Client Services Director in de Benelux-vestiging van het affiliate marketingnetwerk, maar door vertrek van Wanja Allessie neemt Le Grand nu het stokje van haar over. Het vertrek van Allessie betekent overigens niet dat haar zetel in het Management op dit moment zal worden opgevuld. De drie huidige leden, onder wie Le Grand, zullen vooralsnog in de bestaande drieformatie verder gaan.

‘Oude rot in het vak’
Le Grand is een routinier bij Awin. Begonnen in 2008 als accountmanager bij het toenmalige Nederlandse affiliate netwerk M4N, is hij meegegroeid naar de internationale affiliate grootmacht zanox en uiteindelijk Awin, waarin hij verschillende commerciële rollen heeft vervuld en bovendien succesvol heeft deelgenomen aan het Axel Springer Top Talent programma (2014-2016). Nu zal hij de functie van Client Services Director gedag zeggen voor zijn nieuwe commercieel overkoepelende rol.

Le Grand heeft zich in zijn nieuwe functie als Commercial Director bovenal ten doel gesteld de partners van Awin te helpen verder te ontwikkelen en groeien.

Le Grand: “Door mijn ervaring als Client Services Director bij Awin Benelux, maar ook door mijn vroegere werkervaring bij adverteerder GSM.nl, weet ik mij zeer goed te verplaatsen in onze publishers en adverteerders en hun wensen en behoeften te vertalen naar concrete acties. Ik ben dan ook van mening dat onze partners centraal moeten staan in alles wat wij doen. Alleen zo blijven wij Partner of Choice en kunnen wij gezamenlijk (publishers, adverteerders en netwerk, red.) onze performance naar een hoger niveau blijven tillen.”

Lauri Koop, Managing Director Awin Benelux: “Jesse heeft een passie voor management en dit steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij weet als geen ander ons (management Awin Benelux, red.), maar ook onze accountmanagers, te inspireren en uit te dagen om het beste uit onszelf te halen. En dit heeft tot vele successen geleid. Ik heb er daarom alle vertrouwen in dat Jesse zijn nieuwe rol als Commercial Director uitstekend gaat vervullen.”

Over Awin
Awin, onderdeel van de Axel Springer en United Internet Groups, is een wereldwijd affiliate marketingnetwerk. Met ShareASale en affilinet bestaat de Awin Group uit 15 kantoren wereldwijd, 1.000 medewerkers, 100.000 actieve publishers en 13.000 adverteerders, die klanten verbinden met merken in meer dan 180 landen over de hele wereld. Actief in de retail-, telecom-, travel en finance branche, genereerde Awin het afgelopen boekjaar €13.6 miljard omzet voor zijn adverteerders en €607 miljoen voor zijn publishers.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht