Industry Wire

Geplaatst door JuriDox

JuriDox.com gelanceerd voor alle internationale MKB’ers en ondernemers

Naast het Nederlandse platform is juridisch warenhuis JuriDox vanaf nu ook beschikbaar voor alle internationale MKB’ers en ondernemers. Het internationale platform JuriDox.com biedt juridische documenten aan in verschillende talen en voor een breed scala aan sectoren. Met behulp van een begrijpelijke vragenlijst kunnen gebruikers hun juridische document zelfstandig op maat laten maken. De vragenlijsten op het internationale platform zijn Engelstalig, maar door de tool opgestelde documenten kunnen in verschillende talen worden afgenomen. Hierdoor heeft elke Engels-sprekende klant over de hele wereld toegang tot snelle, betaalbare en hoogwaardige juridische documenten.

De inhoud van deze juridische documenten wordt geleverd door het kennispartnernetwerk van JuriDox.
Marco Caspers (Manager JuriDox): “Wij werken alleen met gerenommeerde juridische kantoren om te zorgen voor hoogwaardige en up-to-date contracten en adviezen. Onze kennispartners leveren de inhoud voor de juridische documenten en wij leveren de software en het platform dat op maat gemaakte documenten voor onze klanten genereert.
Deze unieke combinatie van juridische kennis van experts en de efficiency van onze software biedt toegang tot hoogwaardige services voor een betaalbare prijs. Vanuit onze service hebben wij naar de mogelijkheden gekeken om onze klanten over de grenzen verder te helpen. Daarnaast hebben wij de ambitie om klanten over de hele wereld te voorzien in de juiste juridische documenten.
Voor JuriDox betekent de lancering van JuriDox.com het startschot van onze internationale expansie om MKB’ers, freelancers en ondernemers te voorzien van de juiste juridische documenten in meerdere talen.”

Over JuriDox
JuriDox is een online warenhuis om juridische documenten voor een betaalbare prijs af te nemen. JuriDox is opgericht door de partners van Nederlands juridisch adviesbureau ICTRecht. Een gerenommeerd bedrijf op het gebied van internet, IT en privacywetgeving. De oprichters, Steven Ras en Arnoud Engelfriet, geloven in de volledige automatisering van standaard juridisch werk. Zij beschouwen de internationale lancering van JuriDox als de volgende stap in die missie.

Hoe werkt JuriDox
Op JuriDox kunnen de benodigde juridische documenten worden gevonden door in het bovenste menu door de verschillende shops te navigeren of door JuriDox advieswizard te gebruiken. Wanneer het juiste document wordt gevonden, kan een begrijpelijke vragenlijst worden gestart.
Het systeem zal vervolgens alle relevante vragen stellen om alle details en vereisten te weten te komen voor het genereren opstellen van een juridisch document, dat is toegesneden op desbetreffende specifieke geval. Optioneel kan er een handmatige controle door een jurist aan de bestelling worden toegevoegd tegen een vaste vergoeding. Er kan ook een offerte worden aangevraagd voor extra werk van de kennispartner die de kennis voor dit specifieke document levert. Na het document te hebben besteld, ontvangt de klant het document binnen enkele minuten.
JuriDox staat voor eenvoud, snelheid en kwaliteit.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht