Industry Wire

Geplaatst door In Gold We Trust

Kledingmerk In Gold We Trust komt met eigen cryptocurrency

Cryptomunten, we kunnen er niet meer omheen. De Bitcoin is verreweg de bekendste cryptocurrency, naast onder andere Litecoin, Ripple, Steem, Ethereum en er is zelfs een cryptomunt Gulden. Aan dit rijtje kan binnenkort de In Gold We Trust cryptomunt worden toegevoegd. Het populaire fashionmerk is namelijk bezig met de ontwikkeling van een eigen munt. Dit in samenwerking met professioneel Cryptohandelaar Robert Nass.

Eigenaar en designer van het hippe merk Eric Franzel legt uit: ‘De afgelopen periode werd er al meerdere malen een grap over gemaakt. Veelvuldig hoorden we waarom komen jullie niet met In Bitcoin We Trust?’ Hoewel het in eerste instantie grappig klonk en het een leuke grap was, liet het idee Eric en Victor Franzel niet los. ‘ We zijn het verder gaan onderzoeken. Na diverse gesprekken te hebben gevoerd en de mogelijkheden te hebben gezien van de Blockchaintechnologie is het grapje werkelijkheid geworden. In Gold We Trust is een eigen Cryptocurrency aan het ontwikkelen’.
In Gold We Trust sluit partnerships met verschillende mode- en accessoirewebshops waar met de munt betaald kan worden. De betreffende webshop krijgt gewoon in euro’s uitbetaald waardoor het ook voor hen interessant is en zij geen enkel risico lopen. Zij moeten alleen de mogelijkheid aanbieden tot het betalen met de In Gold We Trust currency.

De In Gold We Trust munt komt dit jaar nog op de markt. De exacte datum volgt nog.

Over Franzel Amsterdam | In Gold We Trust
Het begon allemaal toen Eric Franzel nog een kleine jongen was die met z’n creativiteit de realiteit wilde ontsnappen. Zijn moeder wilde hem helpen en adviseerde hem om zich bij een sportclub aan te melden. Eric koos voor de sport met de beste outfits en sneakers. Eric ging hardlopen, honkballen en voetballen, zo combineerde hij de perfecte outfit.

Na een paar jaar startte Eric zijn eigen t-shirtcollectie en verkocht deze aan jongens in de buurt. Hij wilde zijn werk uitbreiden en verbeteren en ging daarom naar school, waar hij patronen leerde tekenen.

Na 4 jaar kreeg Eric een baan bij het ontwerpen van prints en het adviseren van merken op het gebied van productie en styling. Nadat hij dit saai begon te vinden, is hij Franzel Amsterdam gestart. Een modelabel dat is begonnen door de drang om te creëren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht