Industry Wire

Geplaatst door Maunt

Maunt lanceert glasvezel webshop

Het Madese bedrijf Maunt lanceert vandaag zijn webshop voor glasvezelcomponenten. Maunt levert alle materialen die een monteur nodig heeft om een glasvezelnetwerk aan te leggen. De focus ligt op design en distributie van glasvezelcomponenten, primair voor telecom en datacenters. Commodity-producten van Maunt zijn vanaf nu te bestellen in de webshop.

Maunt is een jong bedrijf met een slimme procesautomatisering. Hierdoor heeft het een zeer kostenefficiënte organisatie en kan het concurrerende prijzen garanderen. Ook het klantproces is data gestuurd, met een centrale database als platform voor alle andere applicaties.

Maunt koppelt eenvoudig met de systemen van klanten en business partners en kan zelfs een virtueel magazijn toewijzen aan relaties. In de webshop is een chatfunctie geïntegreerd, waardoor professionals van Maunt direct kunnen adviseren bij vragen over de producten of het gebruik hiervan. Gemak staat altijd voorop.

Kennis en advies
Naast producten levert Maunt advies. Eigenaar Maarten Verbunt: “Als wij, naast onze lage prijs en snelle levertijd, ook de nodige technische ondersteuning en productkennis bieden, kunnen wij onze ambitie waarmaken: Voor eind 2022 willen wij in ons land tot de drie beste leveranciers van onze branche behoren.”

Over Maunt
Maunt legt de focus op design en distributie van glasvezelcomponenten, primair voor telecom en datacenters. Van advies tot aflevering garandeert het een glashelder proces. Door de slimme automatisering van processen hebben medewerkers meer tijd voor hun klanten en het design van hun oplossingen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht