Industry Wire

Geplaatst door Mr Butler

Met een nieuwe app en website gaat Mr. Butler voor gemakkelijk en smakelijk écht thuis uit eten

Waarom kun je alleen maar ‘een vette bek’ laten bezorgen? Hoezo kun je geen eten bestellen van je favoriete lokale restaurant? Enkele bevlogen horecaondernemers zagen een lonkend gat in hun markt: de bezorgmarkt. Ze sloegen de handen ineen en wilden het verschil maken op de maaltijdbezorgmarkt.  Dus niet zomaar een dichtgeknoopt plastic zakje aan je deur, maar een vriendelijke bezorger mét een arbeidsovereenkomst die zorgt dat je lekker thuis kunt uit eten. Én waarbij eerlijke tarieven worden gehanteerd.

Nieuw verdienmodel
Mr. Butler verdient niet aan restaurants; ze verdienen samen met restaurants. De tarieven zijn laag en winsten worden afgetopt en lokaal terug geïnvesteerd. Hierdoor maakt Mr. Butler de bezorging voor de horeca haalbaar en dat is in een door corona getergde bedrijfstak, een groot goed.

Echt gemakkelijk en smakelijk thuis uit eten
Door de coronacrisis is het thuis uit eten in een stroomversnelling gekomen en is gebleken dat mensen ook thuis willen genieten van een écht lekkere maaltijd. Mr. Butler verschilt niet alleen op ‘tarieven’ gebied van de gevestigde orde. Ook het aanbod (‘restauratief eten’) én de arbeidsvoorwaarden (‘bezorgers in loondienst’) zijn compleet anders dan de concurrent.

Introductie nieuwe app ondersteunt snelle groei
Mr. Butler is in vier steden actief: Den Bosch, Venlo, Nijmegen en Helmond. Mr. Butler groeit snel en om die groei te ondersteunen wordt 17 januari een nieuwe app en website gelanceerd.  Hierdoor bestel je binnenkort nog makkelijker en sneller bij je favoriete lokale restaurant.

Over Mr. Butler
De oprichters van Mr. Butler komen uit de horeca en kennen de branche. Ze zijn ervan overtuigd dat maaltijdbezorging anders kan én moet. Samen met partner Sligro Food Group ontzorgen, begeleiden, ondersteunen en adviseren ze restaurants over maaltijdbezorging.

De voordelen voor de restaurants
Max Adriaanse van The Food Station Helmond vertelt: “Mr Butler geeft ons de mogelijkheid om onze producten bij buurtbewoners thuis te bezorgen. Wanneer we dit zelf zouden doen, moesten we bezorgfietsen aanschaffen, extra personeel aannemen, of te hoge commissies betalen. Mr. Butler neemt dit allemaal uit handen.” Ook Kristel Schulte van Poké Perfect Den Bosch, is erg te spreken over de samenwerking met Mr. Butler. “We dragen minder commissie af dan bij andere services, dat is een groot voordeel. Daarnaast heeft Mr. Butler nog meer voordelen. “Via de orders spaar je als ondernemer shoptegoed dat je kunt gebruiken bij Sligro. Voor ons is dat ideaal, want wij doen regelmatig inkopen bij Sligro.”

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht