Industry Wire

Geplaatst door HPE

Nieuwe Managing Director voor HPE NL: Maarten Spijkers

Maarten Spijkers is met ingang van 16 september j.l. aan de slag gegaan als de nieuwe Managing Director (MD) voor Hewlett Packard Enterprise (HPE) Nederland. Spijkers is geen nieuw gezicht binnen HPE, hij brengt namelijk meer dan 17 jaar ervaring binnen het bedrijf met zich mee. Hij werkte er onder meer als Top Account Executive, Pointnext Leader Nederland en Sales Director Enterprise & SMB.

Maarten Spijkers wordt verantwoordelijk voor het end-to-end management van HPE’s activiteiten in Nederland. Spijkers: “Ik heb inmiddels met veel plezier leiding genomen over het bedrijf dat ik eigenlijk al 17 jaar mijn thuis noem. HPE is een onzichtbare kracht achter veel bedrijven en het is nog nooit zo relevant geweest om organisaties in alle sectoren te ondersteunen met oplossingen die hen vooruit helpen. Het edge-to-cloud-portfolio van HPE is beter gepositioneerd dan ooit en dat resoneert in de markt. Samen met onze medewerkers en business partners ga ik mij volledig inzetten en om het kerndoel van HPE te bevorderen: de manier waarop mensen leven en werken verbeteren.”

Gilles Thiebaut, senior vice president, HPE, zei: “Maarten is een geweldige leider en die HPE echt begrijpt. Hij staat hoog aangeschreven bij onze mensen, onze klanten en onze partners. Ik ben verheugd dat wij hem hebben kunnen benoemen als onze nieuwe algemeen directeur voor Nederland.”

Spijkers heeft de rol overgenomen van Jan Willem Dees. Dees trad in 2020 bij HPE in dienst als Managing Director voor HPE Nederland en leidde de Nederlandse organisatie door de uitdagende periode van de COVID-19 uitbraak.

– Einde media alert –

Over Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) is de wereldwijde “edge-to-cloud company” die organisaties helpt hun resultaten te versnellen door waarde te ontsluiten uit al hun data, overal. Gebaseerd op jarenlange ervaring en continue focus op de toekomst, innoveert HPE de manier waarop mensen leven en werken met unieke, open en intelligente technologische oplossingen die worden geleverd als een service. Met een aanbod dat Cloud Services, Compute, High Performance Computing & AI, Intelligent Edge, Software, en Storage omvat, biedt HPE een consistente ervaring voor alle clouds en edges, waarmee klanten nieuwe bedrijfsmodellen kunnen ontwikkelen, op nieuwe manieren kunnen werken en hun operationele prestaties kunnen verbeteren. Ga voor meer informatie naar: www.hpe.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht