Industry Wire

Geplaatst door UPS

Nu kijken: UPS-webinars over succesvolle e-commerce met inzichten van Deloitte, Fairphone en meer

De on-demand webinars, die gaan over succesvol verkopen over de landgrenzen heen, het vergroenen van de supply chain, en de omnichannel customer experience, zijn nu exclusief beschikbaar via https://bit.ly/3EkvnMZ. Met deze gesprekken wil koeriersdienst UPS e-commercebedrijven steunen in de evolutie van hun e-commerce-activiteiten onder de hashtag #GoBeyond – zet net dat stapje extra.

De groei die de e-commercesector de laatste jaren vertoont, biedt vele kansen, maar vereist ook aanpassingen, flexibiliteit en nieuwe vaardigheden. Om het e-commercebedrijven gemakkelijker te maken het nieuwe status quo te tackelen, creëerde UPS drie webinars rond actuele thema’s die webshopeigenaren aanbelangen.

  • Cross-border succes , met inzichten van onder andere belangenorganisatie Ecommerce Europe over hoe als e-commercebedrijf het potentieel van cross-border te benutten en van lokaal naar internationaal kunt gaan.
  • Greening the supply chain, met tips en tricks van Fairphone over hoe jouw e-commercebedrijf te verduurzamen.
  • Omnichannel customer experience , met inzichten van gerenommeerd advies- en onderzoeksbureau Deloitte over hoe het geheel aan beschikbare prospectie -en verkoopkanalen efficiënt te gebruiken.

Meld je hier gratis aan om de exclusieve links naar de on-demand webinars te ontvangen en #GoBeyond te gaan.

In geval van vragen kun je hier contact opnemen met UPS.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht