Industry Wire

Geplaatst door LeisureTeam

Ondernemers verzinnen oplossing voor overhandigen kerstpakketten op 1.5 meter

Ermelo, 16 september 2020 – direct nadat duidelijk werd dat Covid-19 invloed zal hebben op de kerstborrels en het uitreiken van kerstpakketten, hebben vier Veluwse ondernemers de handen ineengeslagen door kerstattenties van 1.5meter lang te ontwikkelen. Hiermee hebben zij een uniek concept in handen: ‘eigenlijk lossen wij twee problemen tegelijk op. Wij zijn het antwoord op de jaarlijkse zoektocht naar een origineel kerstpakket en daarnaast hebben werkgevers de mogelijkheid om dit pakket persoonlijk, met inachtneming van 1.5 meter afstand, aan medewerkers te overhandigen en hen te bedanken voor hun inzet tijdens dit bijzondere jaar.’

Initiatiefnemer Chris Mulder: “Een stuk erkenning is belangrijk en los van een origineel kerstpakket doe je dat vooral met een persoonlijke touch. Onze pakketten van 1.5 meter lang kun je de medewerker persoonlijk overhandigen terwijl je ze in de ogen kijkt.

Ook relatiegeschenken De ondernemers richten zich met 1.5meterpakket.nl niet alleen op kerstpakketten. Relatiegeschenken zijn ook een belangrijk onderdeel van dit nieuwe concept. ‘Samenwerken met leveranciers en relaties is niet eerder zo afstandelijk geweest als dit jaar. Voor de sales- en accountmanagers is het van groot belang om aan het einde van het jaar indruk te maken met hun relatiegeschenk. Door onze oplossing kunnen zij weer de weg op, het geschenk persoonlijk overhandigen en bedanken voor de samenwerking’ voegt Mulder toe. De website staat krap een week live en de eerste orders, een paar honderd pakketten, zijn al verkocht. Het verbaasd de ondernemers dat zij de enige zijn met dit idee. Mulder: ‘ondernemen is ons niet vreemd maar we zijn toch nieuw in de wereld van kerstpakketten en relatiegeschenken. We willen ons niet meten met de grote jongens en blijven graag in de niche van het 1.5meterpakket. Het zal ons niet verbazen als anderen dit snel kopiëren. Ons onderscheidend vermogen blijft echter in stand door een zeer persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid en onze maatwerkmogelijkheden. Een doos in eigen huisstijl, je eigen gadget toevoegen of de complete inhoud op maat? Bij ons is dat allemaal geen probleem’. Mulder benoemt het zojuist al, ondernemen is de vier mannen niet vreemd. Ze zijn al jaren actief met online marketing diensten en het verkopen van toeristische reizen. Leune: ‘we zagen al snel welke impact Covid-19 zou gaan hebben op onze ondernemingen. We vonden het belangrijk om aan medewerkers en leveranciers te tonen dat er altijd kansen zijn, als je er maar voor gaat. We hebben toen LeisureTeam bv opgericht. Het eerste initiatief was SocialSpel.nl, een online escaperoom. Voortbordurend op dit succes ontstond onlinebedrijfsuitjes.nl, een platform met vijftien zeer uiteenlopende online bedrijfsuitjes en de nieuwste aanwinst is dus 1.5meterpakket.nl. Onze bestaande ondernemingen. LeadLogic en Overtocht.nl, zijn weer op gang gekomen en daar hebben we met LeisureTeam bv dus een nieuwe onderneming bij gekregen. Wij ondernemen niet voor de erkenning maar we vonden het belangrijk te laten zien dat je als ondernemer altijd kansen hebt om vanuit het niets een succesvol bedrijf op te zetten’. Hoewel zij zich er liever niet over uit laten, laat Leune na lang aandringen weten dat reeds vijftigduizend personen een online game hebben gespeeld en hier wekelijks duizenden personen bijkomen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht