Industry Wire

Geplaatst door Palo Alto Networks

Palo Alto Networks introduceert grootste en meest omvangrijke Security Orchestration Marketplace

Cortex XSOAR Marketplace stelt organisaties in staat om innovaties op het gebied van orkestratie, aangedragen door een ecosysteem van experts, te ontdekken en te delen, breidt de ROI van beveiligingsinvesteringen uit en pakt snel nieuwe use-cases voor automatisering aan.

Amsterdam, 4 augustus 2020 — Palo Alto Networks (NYSE: PANW), de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, introduceert vandaag een marktplaats voor Cortex™ XSOAR, haar uitgebreide beveiligingsorkestratie-, automatiserings- en responsplatform dat beveiligingsteams de mogelijkheid geeft om de beveiligingsactiviteiten binnen hun gehele onderneming te vereenvoudigen en te harmoniseren.

De toevoeging van de Cortex XSOAR Marketplace vergroot het vermogen van klanten om automatisering in hun hele organisatie te ontdekken, te delen en er meer gebruik van te maken. De marktplaats stelt hen in staat om gebruik te maken van een uitgebreide community van industrie-experts om te helpen om hun grootste uitdagingen op het gebied van beveiligingsautomatisering met vertrouwen op te lossen door content packs te kiezen die strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles hebben ondergaan door Palo Alto Networks en beoordeeld zijn door onze klanten.

“Samenwerking binnen de cybersecurity-community is van cruciaal belang voor de verdediging tegen geavanceerde aanvallen. Als organisaties best practices, tools en procedures delen, profiteert iedereen hiervan”, zegt Jon Oltsik, senior principal analist en fellow bij de Enterprise Strategy Group (ESG). “SOAR-systemen integreren en automatiseren al belangrijke processen en technologieën, en nu kan de Cortex XSOAR Marketplace de waarde van de SOAR-platform-community vergroten door het voor iedereen effectiever te maken.”

“Cortex XSOAR stelt onze klanten in staat complexe beveiligingsproblemen op te lossen en optimaal te profiteren van hun bestaande investeringen in beveiligingstechnologie”, zegt Slavik Markovich, senior vice-president productbeheer, Cortex XSOAR bij Palo Alto Networks. “Nu, met de nieuwe Cortex XSOAR Marketplace, kunnen onze klanten gebruikmaken van experts uit de industrie en de kracht van de community om hun moeilijkste beveiligingsvraagstukken te helpen oplossen.”

Cortex XSOAR Marketplace wordt gelanceerd met content packs van vele toonaangevende cybersecurity providers, die meer dan 450 bestaande integraties ondersteunen die momenteel beschikbaar zijn voor klanten.

Palo Alto Networks nodigt experts uit om nieuwe orkestratie-playbooks te ontwikkelen tijdens ‘s werelds grootste SOAR hackathon: Automation Rising 2020. Meld je aan voor deze virtuele competitie en ontwikkel innovatieve nieuwe orkestratie playbooks voor de Cortex XSOAR Marketplace. De wedstrijd loopt van 4 augustus tot 29 september en heeft $60,000 aan prijsgeld. Bezoek www.automationrising.devpost.com om te beginnen met ontwikkelen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht