Industry Wire

Geplaatst door Universiteit Twente

Stem op UT voor KIJK Beste Tech-Idee 2018

KIJK gaat op zoek naar het beste Nederlandse tech-idee van 2018. Door het magazine zijn er drie UT tech-ideeën geselecteerd, namelijk de laserschoen, de slimme energiemeter (UT-start-up Ipsum energy) en het robotvest. Stemmen op je favoriet is mogelijk.

KIJK: Tal van Nederlandse studenten en start-ups zijn druk bezig met innovatieve technologie. Welke van deze nieuwste innovaties verdienen een plekje in de spotlight? En wat is het állerbeste tech-idee van 2018? Komende maanden beoordeelt KIJK samen met het publiek én een zorgvuldig gekozen jury de beste inzendingen.

Stem op je favoriet

De redactie heeft een longlist van twintig inspirerende, recente tech-ideeën van eigen bodem samengesteld. De longlist is tot stand gekomen in samenspraak met onafhankelijke experts, technische universiteiten en instanties die start-ups een plek geven.

Tot 17 september 2018 kan iedereen stemmen op zijn favoriet. De resultaten van deze publieksstemming bepalen voor 50 procent de uitslag van de wedstrijd. De overige 50 procent wordt bepaald door een deskundige jury onder leiding van Laurien Onderwater (redactie KIJK).

“In november maken we de winnaar bekend en gaan we met een filmcrew langs! Vanaf 22 november ligt de KIJK-editie in de winkel waarin de tien best beoordeelde tech-ideeën uitgebreid staan beschreven.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht