Industry Wire

Geplaatst door Teleportel

De Telewerk Receptie in de strijd tegen Infecties

In het midden van één van de ergste Corona besmettingsgolven, zoeken organisaties naar manieren om méér op afstand te doen. Digitale Transformatie van de Receptie lijkt zeer doelmatig.

Veel Bedrijven en Overheid maken hiervoor gebruik van de Live Video Receptie. Dit systeem is niet ‘virtueel’ noch ‘digitaal’ maar is ‘echt’ en 100% persoonlijk. Deze Do-it-Yourself Receptie laat toe om het Onthaal op afstand te bemensen d.m.v live video interactie. De bezoeker hoeft zelfs geen scherm aan te raken om de verbinding tot stand te brengen. De gasten krijgen een warm onthaal door een èchte receptionist(e) die van thuis werkt, in alle veiligheid. Hierdoor wordt kans op besmettingen kleiner.

“Het volstaat om een computer aan het Internet te verbinden. De Receptie Cloud Service wordt door Teleportel, ‘overnight’ geactiveerd. Het systeem is zeer eenvoudig en een paar minuten volstaan om er leren mee te werken. Bovendien bespaart deze prijsgunstige, D.I.Y. Telework Receptie fors op de kosten .” Luc De Backer, Chief Executive Officer @ Teleportel

Teleportel Europe (sinds 2001) is Specialist in Live Video Recepties vanop Afstand. www.teleportel.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht