Industry Wire

Geplaatst door Thuisbezorgd

Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge kondigen partnership aan voor een completer aanbod in cateringoplossingen voor medewerkers

Eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge, leverancier van een dagvers en gezond grab & go assortiment in een 24/7 toegankelijke slimme koelkast, slaan de handen ineen als alternatief voor de traditionele bedrijfskantine. Door deze samenwerking kan nog beter ingespeeld worden op de groeiende vraag naar flexibele en uitgebreide cateringopties in de hybride werkomgeving.

Thuisbezorgd.nl for business, de zakelijke oplossing van Thuisbezorgd.nl, werkt samen met werkgevers in het faciliteren van lekker, vers en gezond eten aan hun werknemers. Aan de basis hiervan ligt het Thuisbezorgd Pay, een tegoed dat werknemers ontvangen van hun werkgever en waarmee zij rechtstreeks maaltijden kunnen bestellen waar en wanneer zij willen. Dit kan via de Thuisbezorgd.nl app, website of offline met de Thuisbezorgd Pay card, een betaalkaart die in samenwerking met Adyen en MasterCard is geïntroduceerd. Hieraan wordt nu de Healthy Fridge toegevoegd. Door het plaatsen van een Healthy Fridge op kantoor, kunnen werknemers op ieder moment van de dag genieten van een gezond en vers ontbijt, lunch, diner, drankje of snack van restaurant kwaliteit.

Thuisbezorgd.nl wil haar zakelijke klanten ontzorgen en middels deze samenwerking bieden we een service aan die meer flexibiliteit, gemak en keuze biedt, passend bij de nieuwe manier van werken. Of het nu om een klein, middelgroot of groot bedrijf gaat, de combinatie van onze online bezorgopties, betaalkaart in de retail en de on-site Healthy Fridge maakt het aanbod voor kantoorcatering compleet.
Imad Qutob, Senior Director Corporate Solutions Thuisbezorgd.nl
Het is onze missie om verse salade net zo makkelijk bereikbaar te maken als een candy bar. De Healthy Fridge is eenvoudig in gebruik en stiekem razend slim. De gebruiker heeft 24/7 toegang tot een ultravers grab & go assortiment: salades, poke bowls, maaltijden, wraps en meer. Afrekenen gaat eenvoudig met Thuisbezorgd Pay én gebruikte verpakkingen kunnen worden ingeleverd. De techniek verzorgt de rest, waardoor wij per locatie, per dag een geoptimaliseerd assortiment kunnen verzorgen. Makkelijk, 24/7 én lekker.
René Bink, founder Healthy Fridge
Ontdek de mogelijkheden op de Vakbeurs Facilitair 7-9 juni
De teams van Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge zijn deze week aanwezig op de Vakbeurs Facilitair (standnummer 11.1.02). Bezoekers krijgen een demonstratie en advies, waarna het assortiment ook geproefd kan worden. Daarnaast is er een activatie en kan men op de beursstand deelnemen aan het rad van fortuin waarbij zij kans maken op gezonde snacks, JET Pay-tegoed en andere aantrekkelijke prijzen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht