Industry Wire

Geplaatst door Twitch

Twitch lanceert nieuwe veiligheidsfuncties die gebruikers meer controle geven over de kijkervaring

Woensdag 22 mei 2024 – Twitch, de interactieve livestreamingdienst, lanceert nieuwe functies om gebruikers meer controle te geven over hun ervaring met de livestreamingdienst. Deze updates zijn nu beschikbaar en stellen de community in staat om hun kijkervaring aan te passen via nieuwe opties voor inhoudsfiltering en het vervagen van content in hun feed.

Het doel van deze wijzigingen is om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om een aangepaste Twitch-ervaring te bouwen die bij hen past, en om hen meer controle over hun feed te geven.

Deze nieuwe functies omvatten:

  • Inhoud verbergen en filteren dat gelabeld is met Content Classification Labels (CCL’s) – Streams uit een CCL-categorie kunnen uit de persoonlijke Twitch-ervaring gefilterd worden.
  • Thumbnails vervagen – Gebruikers kunnen thumbnails vervagen voor specifieke inhoudslabels. Als deze functie is ingeschakeld, worden thumbnails van inhoud met een label voor seksuele thema’s (CCL) vervaagd tijdens het bladeren door categorieën, het bekijken van aanbevelingen of het zoeken naar content.

Meer informatie over de nieuwe veiligheidsfuncties is te vinden op de website. Neem hier een kijkje voor meer informatie over de plannen van Twitch voor 2024 en volg Twitch op Instagram, X (voorheen Twitter) en TikTok voor de laatste updates en ontwikkelingen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht