Industry Wire

Geplaatst door Boekzorg

Boekzorg geselecteerd door UtrechtInc Incubator

Utrecht, 14 Maart 2016 – Boekzorg.nl,het online zorgplatform waar mensen direct online aanbieders in de gezondheidszorg kunnen vergelijken en boeken, is geselecteerd door UtrechtInc voor haar ‘Pressure Cooker’ programma.

Snelkookpan; mentoring, coaching en financiële support UtrechtInc is in 2015 door UBI uitgeroepen tot nummer elf beste incubator in de wereld. Twee keer per jaar doorloopt een select aantal startups hier een ‘snelkookpan’ programma om in 3 maanden versneld naar succes te groeien. Uit alle aanmeldingen is Boekzorg.nl een van de veelbelovende startups die vanaf 14 maart deelneemt aan dit programma. Boekzorg.nl zal hiermee verhuizen naar Utrecht Science Park en krijgt toegang tot masterclasses, financiering, experts en een startup community.

‘De potentie om de Nederlandse zorgmarkt compleet te veranderen’ “Boekzorg.nl is een innovatieve startup in de gezondheidszorg die door het schaalbare concept de potentie heeft de Nederlandse zorgmarkt te veranderen”, zegt Jorg Kop, Directeur UtrechtInc. “We kijken ernaar uit om met Boekzorg.nl aan de slag te gaan”.

Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Universitair Medisch Centrum UtrechtInc is de startup incubator van Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en UMC Utrecht. Dit biedt Boekzorg.nl de mogelijkheid om nog meer inzicht te krijgen in het samenspel van verschillende zorgverleners in de 1e, 2e en 3e lijn. Deze directe link met zorg en studenten zijn zeer waardevol voor Boekzorg.nl. Gerben Boot, een van de oprichters van Boekzorg.nl zegt hierover: “studenten zijn, net als jonge gezinnen, voor ons een belangrijke doelgroep voor wie wij het vinden en boeken van zorgverleners zoals tandartsen, fysiotherapeuten en huisartsen vele malen gemakkelijker en toegankelijker maken dan op dit moment het geval is”.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht