Industry Wire

Geplaatst door AlstublieftNieuweKlanten.nl

Verfmenger.com kiest voor Logic 4

Verf en renovliesbehang specialist Verfmenger.com kiest voor Logic 4. De webshop uit Leeuwarden voor verf, beits, lak, renovliesbehang en andere verfbenodigdheden zocht naar een waardige vervanger voor het zwaar verouderd Magento-systeem. Sinds begin 2021 is Verfmenger.com in zee gegaan met AlstublieftNieuweKlanten.nl, een online marketing bureau met specialisatie in vindbaarheid en winstgevendheid voor het MKB.

“In de oriëntatiefase hebben wij vele e-commerce platformen naast elkaar gelegd en tegen het licht gehouden. Het was voor ons vanaf het begin duidelijk dat er een fundamentele verandering nodig was om de groei in de online verfmarkt te kunnen realiseren voor Verfmenger.com.” aldus Daan Verhorst, co-founder van AlstublieftNieuweKlanten.nl.

“De noodzaak voor de volgende stap was groot, ik had in de gaten dat hier ook een nieuw systeem voor nodig was. Er was behoefte aan groei in omzet en een systeem dat deze groei aankon, dat is dus Logic 4 geworden. Ik heb 100% vertrouwen dat ik met dit sterrenteam verzekerd ben van een gouden toekomst.” zegt Marco Postma, eigenaar van Verfmenger.com.

Door de migratie is direct de snelheid verbeterd, de conversie aanzienlijk verhoogt, de klantervaring uitmuntend en is er een verbetert overzicht qua voorraad, bestellingen en processen. Door deze upgrade is de weg ingeslagen om Verfmenger.com in de top van de online verfmarkt te krijgen.

“2022 is nodig om de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren bij Verfmenger.com en het Logic 4 platform volledig geïntegreerd te krijgen binnen de organisatie. Maar gezien het aantal bestellingen fors toeneemt en de kosten per bestelling zwaar afneemt is deze stap voor Verfmenger.com wat ons betreft nu al de beste uit de geschiedenis van het bedrijf.” aldus Daan Verhorst.

Over Verfmenger.com

Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer.

Over Logic 4

Logic4 alles-in-één webshop & ERP is de volledig geïntegreerde oplossing voor e-commerce en bedrijfssoftware. Het resultaat? Minder gedoe, meer overzicht en veel meer efficiëntie.

Over AlstublieftNieuweKlanten.nl

AlstublieftNieuweKlanten.nl ontzorgt jouw bedrijf op het gebied van online marketing. Van SEO, SEA tot social media marketing en ander specialisme wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht