Industry Wire

Geplaatst door Adnight

WeTransfer partner ADNIGHT 2017

Met nog 6 weken te gaan tot de tweede editie van ADNIGHT sluit WeTransfer aan als officiële partner. Op 6 oktober openen 50 creatieve bureaus hun deuren om zichzelf te presenteren aan een publiek van vakgenoten, marketeers en andere geïnteresseerden. WeTransfer buigt zich samen met de ADNIGHT-organisatie over de muzikale en creatieve invulling van de afterparty. Daar kunnen aan het eind van de avond alle bezoekers én deelnemende bureaus samenkomen om ervaringen te delen en te netwerken.

WeTransfer heeft een sterke band met de creatieve industrie, meer dan 70% van de ruim 40 miljoen actieve gebruikers zijn werkzaam in die sector, en de service staat internationaal bekend als pionier in de advertising wereld. Mede-oprichter van ADNIGHT Dirk Jan de Krom is dan ook blij met de samenwerking:“Na het succes van vorig jaar hebben we hard gewerkt aan een professionaliseringsslag van ADNIGHT. Daarbij zochten we een kwalitatieve partij die creativiteit en onze industrie een warm hart toedraagt. Dat is met WeTransfer zeker gelukt.”

“Voor WeTransfer is het belangrijk om mensen in de creatieve industrie met elkaar te verbinden, zoals we dat ook online doen. En dat gaat natuurlijk het beste na kantooruren. Daarom doen we graag mee met dit initiatief.”– aldus Nalden, co-founder en CIO WeTransfer.


ADNIGHT & WETRANSFER AFTERPARTY
De afterparty in samenwerking met WeTransfer vindt dit jaar plaats in De Marktkantine van 23:00 uur tot 05:00 uur. Bezoekers die zowel het programma als de afterparty willen bezoeken kunnen een ADNIGHT passe-partout kopen. Er zijn ook kaarten beschikbaar die alleen toegang bieden tot de deelnemende bureaus.


BUREAUPROGRAMMA’S

Naast de afterparty is ook de programma-website van ADNIGHT gelanceerd. Hier vinden bezoekers de eerste programma’s van deelnemende bureaus. Bezoekers kunnen onder andere een audiotour volgen bij N=5, een kijkje nemen in het ‘circus’ van Boomerang of deelnemen aan Ogilvy’s AdQuiz. Het programma wordt in de aanloop naar 6 oktober continu bijgewerkt opwww.ADNIGHT.nl.

Voor de ontwikkeling en het design van de website tekende 51North, die tevens de visuele stijl en alle visuele communicatie van ADNIGHT ontwikkelde.

Kaarten voor ADNIGHT zijn te koop viawww.ADNIGHT.nl, hier staat ook een overzicht van alle 50 deelnemende bureaus.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht