Industry Wire

Geplaatst door Skyscrapers

Ymere verlengt samenwerking met Skyscrapers

Woningcorporatie Ymere heeft de samenwerking met traineeship bureau Skyscrapers met drie jaar verlengd. De komende jaren zal de grootste woningcorporatie van Nederland opnieuw trainees plaatsen binnen de vijf verschillende kernprocessen van de organisatie, waaronder verhuur & wonen en vastgoedbeheer. De verlenging van het contract gaat per direct in voor een periode van drie jaar.

Met de driejarige verlenging investeren beide partijen in een duurzame samenwerking, waarin Skyscrapers de dienstverlening en ontwikkelprogramma’s van de trainees nog beter kan afstemmen op specifieke vragen vanuit Ymere.

Ymere en Skyscrapers werken al sinds 2015 samen voor het inzetten van young professionals en talentontwikkeling. Zo levert Skyscrapers jaarlijks gemiddeld vier trainees binnen de processen concernzaken, verhuur & wonen, portefeuille vernieuwing, vastgoedbeheer en finance & reporting Daarnaast heeft Skyscrapers samen met Ymere verschillende learning cases vormgegeven die worden toegepast in het trainingsprogramma.

75% van trainees krijgt vast dienstverband
Tim Berendsen, mede-oprichter van Skyscrapers is erg trots op de verlenging: “Ymere heeft vanaf de eerste dag in onze werkwijze geloofd. Onze intensieve samenwerking werpt nu zijn vruchten af. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het grote aantal trainees dat na een traineeship in vaste dienst treedt bij de organisatie. Meer dan 75% wordt overgenomen door Ymere.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht