Zoomin.TV lanceert MediaHub voor raw video content

Met de lancering van MediaHub maakt Zoomin.TV haar omvangrijke video library toegankelijk voor televisiestations en online uitgevers. Zoomin.TV publiceert dagelijks meer dan 400 korte videoclips in 18 talen. Hiervan zijn de onbewerkte beelden nu in TV-kwaliteit verkrijgbaar op http://mediahub.zoomin.tv.

Zoomin.TV’s Executive Producer Natasja van Spijk voegt hier aan toe: “Onze content kan verrassend, hilarisch of verbazingwekkend zijn, maar het is altijd trending. De ruwe beelden worden gemaakt door de 2.000 video journalisten die over de hele wereld verspreid voor ons werken. Niet alleen in de westerse wereld, maar ook in bijvoorbeeld Kenia, India en Mexico. Met de bewerkte content daarvan genereert Zoomin.TV zelf elke maand meer dan 3 miljard views wereldwijd. In de MediaHub zijn de ruwe beelden nu gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die het gebruiken wil.”

Van elke raw clip zijn een preview, een korte beschrijving, een shotlist en een Engelse vertaling van de quotes in de MediaHub beschikbaar. De video library is bovendien doorzoekbaar met keywords en filters op categorie en/of land.

Vanzelfsprekend zijn alle copyrights ‘owned & cleared’ door Zoomin.TV. De prijzen zijn in overeenstemming met de markt, bij meervoudige aankopen wordt een staffel toegepast en een abonnement is ook mogelijk.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug