Deel dit artikel
-

Schoolbank, msn en Google website van het jaar

Schoolbank, Google en msn zijn de pratijen die onder meer zijn uitgeroepen tot website van het jaar 2004. Het Nederlands publiek kon in de maand november via de websitevanhetjaar.nl stemmen op 100 genommineerde websites in 10 verschillende categorieën. In totaal werd 268.386 gestemd.

De publieksprijzen werden uitgereikt tijdens een open bijeenkomst van IPAN (Interactive Professional Associatie Nederland) in Hotel Arena te Amsterdam. Presentator was trendwatcher Richard Lamb.

De winnaars in de verschillende categorieën zijn:

Categorie Contact: www.schoolbank.nl
Categorie Muziek, Film, Radio & TV: www.omroep.nl
Categorie Financieel: www.rabobank.nl
Categorie Fun & Games: www.zylom.nl
Categorie Nieuws: www.nu.nl
Categorie Portals: www.msn.nl
Categorie Reizen: www.weekendjeweg.nl
Categorie Telecom: www.kpn.com
Categorie Vraag & Aanbod: www.marktplaats.nl
Categorie Zoekmachines & Directories: www.google.nl

Bovenstaande sites mogen zich vanaf heden ‘Website van het Jaar 2004’ in hun eigen categorie noemen. Initiatiefnemer Joost Broeren van ID Projects: Het logo ‘Website van het Jaar’ op een pagina biedt de bezoeker herkenning en de websitehouder erkenning.”

Over de verkiezing zegt hij: “Het Nederlands internetpubliek heeft massaal gehoor gegeven aan de oproep om te stemmen. Ook de genomineerden hebben het initiatief gesteund door uitgebreid reclame te maken voor hun nominaties. Daarmee is bewezen dat er behoefte bestaat aan een 100% online publieksprijs voor meest favoriete website in Nederland.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond