Deel dit artikel
-

CTO Tradedoubler stapt op

De nieuwe algemeen directeur van Tradedoubler gaat (misschien) op zoek naar een nieuwe directeur Technologie. De huidige doet ‘na goed overleg’ een stapje opzij.

“Nu het bedrijf reorganiseert en de verantwoordelijkheden herstructureert hebben we met Magnus Nyström (foto) besloten dat onze wegen zich scheiden”. Directeur Matthias Stadelmeyer van Tradedoubler kondigt met dit marktbericht het vertrek van zijn CTO aan.

Stadelmeyer zit nog geen maand als CEO en geeft de indruk dat hij vaart wil maken met het al langer lopende proces van reorganisatie.

Welke kant die reorganisatie exact opgaat, is nog niet bekend. De nieuwe baas liet enkel vallen dat hij een nieuwe strategie aan het formuleren is en dat die niet enkel om affiliatemarketing gaat. Er wordt gekeken welke kansen social media, video, mobiel en ad exchanges bieden in de toekomst.

Opvallend is dat Tradedoubler niet expliciet aangeeft dat het op zoek gaat naar een nieuwe CTO. Die post komt binnen de nieuwe strategie mogelijk te vervallen en wordt dan de verantwoordelijkheid van een andere directeur gebracht, mogelijk de operationeel verantwoordelijk.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond