Deel dit artikel
-

Deli XL opent webwinkel

Groothandel Deli XL opent een webshop waardoor horeca, organisatoren van events en andere grote instanties online boodschappen kunnen gaan doen.

Het was al een hele stap om de website te optimaliseren voor leads, bedrijven die geïnteresseerd zijn om klant te worden bij Deli XL. Toen de groothandel zich daarop begon te focussen steeg het aantal leads van twaalf naar veertienhonderd in een jaar. Vandaag maakt het bedrijf zijn volgende stap bekend in de digitale strategie.

Met het openen van de webwinkel maakt de groothandel het inkoopproces voor grotere instanties eenvoudiger. Mailen, bellen of faxen kan overbodig worden. Inkopers kunnen zich direct tot de site wenden voor de boodschappen, die met de vrachtwagen op de stoep worden afgeleverd.

De bedrijfstak waarin Deli XL opereert is van oorsprong sterk gestoeld op klantcontacten door de buitendienst.

De directie stelde zich richting het online kanaal altijd conversatief op maar algemeen directeur Dick Slootweg zegt nu: “Internet is voor Deli XL het primaire verkoop- en service kanaal waarmee we klanten op maat bedienen. En met onze nieuwe site kunnen we onze klanten de beste online foodservice bieden. Persoonlijker en relevanter dan je in een fysieke winkel ooit zal kunnen.”

Dertig klanten testten de shop in de afgelopen reeds.

De online shop draait op software van ATG.

Foto: Summertomato (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond