Deel dit artikel
-

eDarling opent offline filiaal

Datingsite eDarling opent in Berlijn zijn eerste offline filiaal. Getrainde adviseurs helpen de bezoekers bij hun online zoektocht.

In februari gaat het kantoor in het westen van Berlijn open. Die ‘pop-up store’ heeft een drievoudige functie. Allereerst wil de datingsite zijn merk in de offline wereld tonen. Ten tweede moeten de adviseurs mensen met twijfels over internetdating begeleiden. Als laatste helpen ze met profieloptimalisatie.

Hiermee keert de datingsite terug naar de basis van het metier van relatiebemiddeling. Pas sinds de opkomst van internet, eind vorige eeuw, is het zoeken van een partner in het digitale domein gebruikelijk. eDarling brengt die digitale activiteit nu weer terug naar de fysieke wereld.

Overigens had eDarling al een advieskantoortje.

Het bedrijf noemt dit filiaal zijn eerste, wat erop zou duiden dat het plannen heeft om meer bemiddelingskantoren te openen.

De eerste resultaten worden ‘veelbelovend’ genoemd. Peter Gamelkoorn van eDarling zegt deze mogelijk worden gebruikt om op middellange termijn ook in Nederland ‘offline te gaan’.

In Europa staan circa 32 miljoen mensen ingeschreven bij datingsites. Dat zijn sites waar leden zoeken naar langere of vluchtigere contacten.

Foto: Nicole van Gilder (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond