Deel dit artikel
-

FAME Plaza heropend ondanks internet

Ondanks hevige online concurrentie werd gisteravond in Amsterdam FAME Plaza op feestelijke wijze heropend. Ingeluid door een brassband met danseressen, waardoor het verkeer op de Nieuwezijds Voorburgwal stagneerde.

FAME Plaza maakte een doorstart nadat moeder Free Record Shop failliet was gegaan. Free Record Shop heeft aangekondigd geen vestigingen in Amsterdam te behouden. Hiermee is Fame Plaza straks de enige megastore voor film en muziek in het hartje van Amsterdam.

‘In de winkel kun je beleving overbrengen, direct advies geven, kortom klanten echt helpen, dat is iets wat je op het internet niet vind,’ zeggen initiatiefnemers Arthur ter Braak en Jeroen de Ruiter. Zij ontkennen het downloaden en verkopen via internet niet, ook zij zullen daar hun strategie op afstemmen. Jeroen de Ruiter: “Eerst moesten we zorgen dat er weer 600m2 gevuld werd met topnummers, boxen, dvd’s en vinyl”

Het gehele weekend zullen er optredens zijn van de band Mann Friday in de etalage van Fame op de tweede etage van het Magna Plaza. Te volgen via koptelefoons op de straat. Zaterdag om 16.30 uur komt Kensington optreden, gevolgd door een signeersessie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond