Deel dit artikel
-

Govert van Eerde country manager Tradedoubler

Govert van Eerde is benoemd als country manager voor het Benelux kantoor van Tradedoubler. Hij zal rapporteren aan Pascal Gayat, Tradedoublers (Franse) directeur voor de Benelux en Frankrijk.

Van Eerde begon in 1995 bij Uitgeverij Elmar, waar hij één van de eerste Nederlandse banners verkocht. Na twee jaar World Online trad hij toe tot de Board of Directors van 24/7 Media als Benelux Regional Director. Aansluitend richtte hij, samen met Annemiek Verhagen, TAPPS Digital Direct Marketing op, het e-mailmarketingbedrijf dat in januari 2008 werd verkocht aan TMN Group plc, dat op zijn beurt werd overgenomen door Progressive Digital Media.

Van Eerde leverde ook een bijdrage aan de oprichting van het Nederlandse IAB (Internet Advertising Bureau) en zat hij in de jury van de Spin Awards.

Deel dit bericht

6 Reacties

Henk Hoekman

Govert, gefeliciteerd met je nieuwe job!

Steven

Congrats, Goof!

Ben

Van faillisement naar nieuwe job, krijg ik nu alsnog mijn betellingen?
http://www.twinklemagazine.nl/nieuws/2013/08/branfield.com-failliet/index.xml

Mediatrut

Veel succes Govert, je zal het nodig hebben aangezien de gemiddelde ‘levensverwachting” voor een country manager minder dan 12 maanden is bij Tradedoubler 😉

Maarten

@Ben Ik denk niet dat je je bestellingen nog zal krijgen, failliet is failliet. En ik denk ook niet dat Govert van Eerde uit luxe deze job bij Tradedoubler aan heeft genomen.

Marcel

Weer een nieuwe? Wanneer beseft men in Zweden dat het dweilen met de kraan open is…

Nou veel sterkte je zal het nodig hebben Goofy

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond