Deel dit artikel
-

Jorry van Someren nieuwe directeur Flink

Rowald Steijn verlaat de directie van full service internetbureau Flink uit Den Haag. Hij wordt opgevolgd door Jorry van Someren.

Van Someren werkt al tien jaar voor Flink en werd vijf jaar geleden aandeelhouder en commercieel directeur. Hij nam gisteren het stokje over van Rowald Steijn. Steijn blijft 2,5 dag per week actief betrokken bij het bedrijf. Hij blijft aan als aandeelhouder.

Het motief voor de directiewisseling is volgens Steijn: “Als organisatie is Flink rijp voor de volgende fase en Jorry van Someren is bij uitstek geschikt om ook die tot een succes te maken. Hij is een commercieel gedreven vakman.”

Steijn wil weer gaan ondernemen en investeren in nieuwe initiatieven, van zichzelf of die van derden. “Ondernemen zit in mijn bloed. Het lijkt me een geweldige uitdaging om in nieuwe bedrijven te participeren en hen actief verder te helpen.” De ondernemer richtte negen jaar geleden ook Villa Joep op, een stichting die onderzoeken naar neuroblastoom kinderkanker financiert.

Bureau Flink is georiënteerd op Den Haag. Het werkt onder meer voor klanten als Actiecode.nl, Madurodam, Staatsloterij, TNO en VolkerWessels.

Deel dit bericht

1 Reactie

Laura Martin

Beiden veel succes gewenst met dit nieuwe avontuur!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond