Deel dit artikel
-

Nederlandse cloudbedrijven exposeren in Silicon Valley

Tien Nederlandse cloudbedrijven zijn door Agentschap NL geselecteerd voor het Nederlandse Paviljoen op het Cloud Computing Expo in Santa Clara, dat gisteren is begonnen.

Het gaat om IS Channels, Interxion, Cameramanager.com, Servoy, Stealth Software, Workvoices, Pangaea, 2020 Vision, Silver Solutions en TBlox. De tien hebben internationale ervaring.

Op het Holland Paviljoen THE DUTCH CLOUD worden uiteenlopende cloud, SaaS-, PaaS- of IaaS-oplossingen getoond.

Nederland wordt gezien als een belangrijk knooppunt van internetverbinding. De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) is de op een na grootste ter wereld en cloud wordt gezien als een belangrijke groeimarkt voor Nederlandse ondernemingen.

De eigen bijdrage voor de deelnemers is relatief laag, wat exposeren voor MKB-bedrijven met internationale ambitie haalbaar maakt.

Deel dit bericht

1 Reactie

Anthony Carter

De profilering van Nederlandse ICT bedrijven in het buitenland is erg belangrijk. Want er bestaat nog steeds het idee dat Amerikaanse bedrijven voorlopen in cloud computing, maar er bestaan weldegelijk Nederlandse bedrijven die mooie technologie in huis hebben, zoals cameramanager.com. Hopelijk dat dit bedrijf en de overige 9 voldoende aandacht krijgen vanuit Silicon Valley. Succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond