Deel dit artikel
-

Nederlandse Lipperhey wil alle links in kaart brengen met eigen linkdatabase

Lipperhey wil de grootste linkdatabase ter wereld ontwikkelen. De gratis toegankelijke database heeft voorzichtig de deuren geopend en is vooralsnog in betaversie te bekijken. “Een zoekmachinebureau kan met onze database bijvoorbeeld een concurrentieanalyse uitvoeren”, aldus Marc Noët, Directeur Lipperhey.com. (meer…)

Deel dit bericht

10 Reacties

Frank

Hmmm, de link in het artikel is onjuist. Dat moet zijn http://links.lipperhey.com/

Louis Jansen

Gratis toegankelijk voor iedereen. Ik ben wel benieuwd naar het businessmodel hierachter: met welke inkomsten worden de kosten afgedekt en wordt er nog een plak kaas (of 2) overgehouden?

Jannemiek - Emerce

@Frank, De link is aangepast.

@Louis, Ik zal Noët nog even vragen om te reageren. Maar wat ik nu al kan zeggen, iets verder in het artikel zegt hij dat er geld gevraagd gaat worden voor specifieke opdrachten.

Taco

Misschien kunnen ze Yahoo Site Explorer kopen?

http://siteexplorer.search.yahoo.com

Sander

Klinkt als een erg interessant project, maar de resultaten die ik er op dit moment uit krijg voor mijn sites zijn nog niet heel spectaculair. Maar goed, het is nog in Beta dus ik kijk binnenkort nog eens. Succes gewenst in de doorontwikkeling!

Marc Noët

@Louis, in de komende maanden zal er een Links.lipperhey.com “on steroids” komen. Die voor specifiek marktonderzoek en analyse gebruikt kan worden. Hier zal dan een kleine fee voor in rekening worden gebracht. Iedereen die de software download en een deel rekenkracht aan het project beschikbaar stelt kan dit dan weer op de Pro versie inzetten.

Mark Vletter

Gefeliciteerd met de officiële lancering! Nu siteexplorer stopt is dit een mooi initiatief (http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/search/siteexplorer/alliance-7.html).
Ik weet dat dit wat voorbereiding gekost heeft en ik vind prachtig om te zien hoe jullie je aan het doorontwikkelen zijn.

Leonard Wolters

Oei oei oei. Check even http://links.lipperhey.com/about/. Hoeveel spellingsfouten zie je ?

koos koets

Ding is kaput, probleem bij ophalen van de json:

Notice: Undefined index: id in /var/www/links.lipperhey.com/library/ajax.links.php on line 242

Martijn

Lijkt wel erg veel op een tool welke ook door seomoz geleverd wordt. Echter mochten zij meer links kunnen laten zien zou het een leuke tool kunnen worden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond