Deel dit artikel
-

StyleCowboys opent webshop

Het aan DutchCowboys gerelateerde weblog StyleCowboys is een eigen webshop gestart. Daarin worden alleen producten met het label StyleCowboys Choice aangeboden, producten die exclusief door de redactie zijn geselecteerd.

De webshop biedt lezers de mogelijkheid heeft om de producten die in artikelen worden genoemd direct te kopen, zoals de iRobot Roomba, een automatische stofzuigrobot, en de Libratone Lounge, een designspeaker.

De webshop heeft dezelfde indeling als het blog; producten zijn ingedeeld in de categorieën Lifestyle, Domotica, Multimedia, Gadgets, Computer en Foto-video. Daarna kan eenvoudig geselecteerd worden op categorie, merk en prijs.

De shop is gemaakt met de software van SEOShop. Op dit moment kan in de shop worden betaald met iDEAL. Alternatieve betaalwijzen zullen in de loop van het jaar mogelijk gemaakt worden.

De uitbreiding is noodzakelijk omdat een businessmodel dat bestaat voornamelijk uit advertentie-inkomsten bestaat veel te beperkt is, aldus Henk de Hooge, uitgever van onder andere StyleCowboys.

Het blog werd november 2009 gestart en werkt met een team van vaste bloggers.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond