Deel dit artikel
-

Virtuele portemonnee Visa breder beschikbaar

Visa Europa gaat de virtuele portemonnee V.me by Visa later dit jaar lanceren in Duitsland, Ierland, Noorwegen, Zweden en Italië. Tevens worden er in de loop van 2015 nieuwe proefprojecten opgestart in Griekenland, Tsjechië en Slowakije.

Visa Europa gaat nog eens tweehonderd miljoen euro investeren in zijn Europese digitale betalingsdiensten. Zo hoopt men het huidige aantal van twintigduizend handelaren die reeds V.me by Visa accepteren verder uit te breiden. Op het moment omvat dit aantal winkelketens als Leclerc Drive, de Franse detailhandelaar op het gebied van e-commerce, PC World en Clarks in het Verenigd Koninkrijk en Merlin.pl en E.Leclerc in Polen.

V.me by Visa is een virtuele portemonnee waarop de merknaam van een bank staat afgebeeld. Banken en financiële instellingen kunnen zo een dienst die wordt geboden door Visa van hun eigen naam en merktekens voorzien. V.me by Visa wordt momenteel reeds aangeboden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Polen.

Visa Inc kondigde eerder deze week Visa Checkout aan, een nieuwe dienst die betalingen voor e-commerce in staat stelt om sneller, gemakkelijker en veiliger plaats te vinden voor zowel consumenten als online retailers. Buiten Europa zal Visa Checkout V.me by Visa gaan vervangen en aangeboden worden in de Verenigde Staten, Canada en Australië.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond