-

Vente Exclusive: wij staan klaar voor komst Vente Priveé

De besloten shoppingsite Vente Exclusive heeft een goed jaar achter de rug met 30 procent plus. Hun concurrent ShopVIP werd recent failliet verklaard. “Je bent nooit blij als een concurrent uit de markt gaat. Heel veel klanten zijn in de kou blijven staan met niet geleverde bestellingen. Ook al zijn wij een ander bedrijf, wij moeten onze klanten overtuigen dat het ons niet zal overkomen”, verklaart Peter Grypdonck van Vente Exclusive.

Ook grote concurrent Vente Priveé komt naar de Benelux. “Wij staan er klaar voor om de competitie aan te gaan. In de Benelux hebben we op alle vlakken een hele grote voorsprong, dus het zal aan ons zijn om die te behouden. Wij kijken vooral naar hoe we onze business kunnen laten groeien, en niet zo zeer naar wat de concurrenten doen”, geeft Grypdonck aan.

Welke productcategorieën werken het beste in hun model? “Fashion draait het beste, in de brede zin van het woord: lingerie tot en met schoenen. We zien ook veel groei in de lifestyle categorie zoals decoratie en interieur. We zijn ook in een aantal nieuwe categorieën gestart zoals meubels. Onze klantenbasis is stevig, zodat we ook nieuwe categorieën kunnen ontwikkelen”, vertelt Grypdonck. “Belangrijk is dat het gaat om grote merken, referentiemerken.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond