-

[video] Digital Out Of Home: de combinatie met mobile

IAB Nederland presenteert op Emerce een vijfdelige serie webisodes over actuele ontwikkelingen in de Digital Out Of Home-markt. Aflevering 3: Mobile & DOOH, een dynamisch duo. Treffende voorbeelden van de interactie tussen DOOH en mobile.  

Met name op plekken waar mensen aan het wachten zijn, zoals NS-stations, bus- en tramhaltes, staan de meesten met hun smartphone in de hand. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer adverteerders inzien dat mobile advertising een goede aanvulling is op hun DOOH-campagne. Door in campagnes uitgebreidere functies zoals audio, video, games of andere elementen toe te voegen kan de interactie met de doelgroep via de smartphone worden geïntensiveerd. In de derde aflevering van de DOOH-webisodes van IAB Nederland laten Maurice Scholten en Tim Markestein aan de hand van inspirerende cases zien wat het effect kan zijn als DOOH en mobile worden samengevoegd. 

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Webisodes

In de vijfdelige webisode-serie van IAB Nederland, die exclusief op Emerce wordt uitgezonden, staat iedere aflevering een belangrijk thema uit de DOOH-markt centraal, van programmatic advertising tot data en creatie. Wie op de hoogte wil zijn van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op DOOH-gebied mag deze serie niet missen. 

Over de auteur: Suzanne Ketelaar is Marketing Communicatie Manager bij IAB Nederland 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond