-

Video: Digital Out Of Home, vooruitblik op 2021 (aflevering 1)

IAB Nederland presenteert op Emerce een vijfdelige serie webisodes over actuele ontwikkelingen in de Digital Out Of Home-markt. Vandaag de aftrap met een terugblik op dit jaar en een vooruitblik op 2021. 

In veel opzichten was 2020 een bewogen jaar. De COVID-19-uitbraak heeft onze wereld, het dagelijks leven en de (online) advertisingmarkt drastisch beïnvloed. Zeker die van de Digital Out of Home (DOOH)-markt, aangezien het aantal mensen in publieke ruimtes aanzienlijk minder werd. In deze eerste aflevering van de DOOH-webisodes van IAB Nederland blikken Wendy Pouw, directeur IAB Nederland, en Guy Grimmelt, voorzitter Taskforce DOOH van IAB Nederland, terug op een onrustig en onzeker jaar. Maar ze kijken vooral ook vooruit naar 2021, een nieuw jaar vol kansen. Want als er iets is wat COVID-19 ons heeft geleerd, is dat wel hoe flexibel we zijn en hoe snel we ons kunnen aanpassen. Het heeft ons uitgedaagd creatief na te denken over onze werkwijze en de toekomst van DOOH. 

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Digital Out Of Home

Waar andere grote mediakanalen het de afgelopen jaren steeds zwaarder kregen om bereik te genereren, bleef (Digital) Out of Home (DOOH) alleen maar groeien. Deze versnelde digitalisering was een van de redenen voor IAB Nederland om in 2018 de Taskforce DOOH op te richten. De eerste en enige IAB Nederland-taskforce ‘buiten het internet’. Twee jaar en een pandemie later staat de wereld er heel anders voor.

Webisodes

In de vijfdelige webisode-serie van IAB Nederland, die exclusief op Emerce wordt uitgezonden, staat iedere aflevering een belangrijk thema uit de DOOH-markt centraal, van programmatic advertising tot data en creatie. Wie op de hoogte wil zijn van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op DOOH-gebied mag deze serie niet missen. 

Over de auteur: Suzanne Ketelaar is Marketing Communicatie Manager bij IAB Nederland 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond