-

Jonas Kjellberg (ex-CEO Skype): ‘Veel bedrijven zitten vastgeroest door hun marges’

Onlangs vond het event Econnect Europe plaats in Kopenhagen. Econnect Europe brengt eindverantwoordelijken op het gebied van ecommerce, ebusiness en digital services uit de maakindustrie bij elkaar. Met grote Europese spelers zoals; Scania, Alfa Laval, Liebherr, Siemens, ThyssenKrupp, Velux en vele anderen. 

Herbert Pesch en Mascha Tamarinof van Evident waren aanwezig op het event met “Let’s talk B2B!” om sprekers en bezoekers te interviewen. Een serie van drie video’s is het resultaat. 

In de eerste video spraken ze met Thomas Igou, Content Director van Copperberg, Andrea Dickstein, Director Ecommerce van Eppendorf en Miku Kimber, Head of Solution Sales Tools bij Scania Group. 

In deze tweede video spreken ze met Jonas Kjellberg en Jacob Felländer van de Sweco Group.

Jonas Kjellberg is een visionaire investeerder, voormalig CEO van Skype, docent bij Stanford en nog veel meer. Tijdens het interview deelt hij belangrijke informatie over hoe hij denkt dat de toekomst van bedrijven eruit zal komen te zien. (Spoiler: Invest in zeros!)

Jacob Felländer is manager digitale communicatie bij Sweco Group. In zijn interview legt hij uit hoe Sweco zijn website gebruikt om de verkoopcijfers te verhogen zonder gebruik te maken van ecommerce.

Bekijk hier de video (4.21 minuten):

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Over de auteur: Mascha Tamarinof is marketing manager bij Evident.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond