-

Leon Planken (Charlie Temple): ‘Brillenmarkt rijp voor disruptie’

Het bedrijf Sweex van Leon Planken ging failliet door een grote partij kapotte tablets. Inmiddels houdt hij zich bezig met zijn online brillenwinkel Charlie Temple. Planken: “Waarom kost een bril zoveel als een iPad? Ik ben dat uit gaan zoeken en ik ben er achter gekomen dat het niet zo duur hoeft te zijn als je alles in eigen beheer doet en dat doen wij. De prijs die gerekend wordt en de prijs die iedereen als normaal beschouwd is eigenlijk een prijs die veel te hoog is.”

Dit bericht is 6 keer gedeeld

2 Reacties

Saar

Met de komst van Polette (2011) Ace en Tate (ook 2011?) zijn brillen al een tijd niet heel duur meer. Planken is dit concept begonnen onder het Mom: “Beter goed gestolen dan slecht verzonnen”?

Leon

Hi Saar, Polette maakt en verstuurd je bril vanuit China en dat duurt a lang en b loop je het risico dat je een naheffing van de douane krijgt van de btw boven producten van €22.- . Ace&Tate is een stuk duurder dan Charlie Temple en de kwaliteit is gelijk (beide monturen van Italiaans Mazzuchelli acetaat en glazen van Essilor). Dus Charlie Temple heeft de beste prijs voor de beste bril en vandaag besteldnis morgen is huis. Groet Leon

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond