0
4.8k
Channel: Recruitment

Ontdek de ROI van je recruitmentstrategie

Werkgevers worstelen nog altijd met het meten van hun recruitmentstratetgie. Deels omdat het meten van resultaten nieuw voor ze is, maar ook omdat bestaande systemen en processen het meten minder eenvoudig maken dan het zou moeten zijn.

Als je jouw recruitmentproces continu wilt blijven verbeteren, heb je een aanpak nodig die je vertelt:

  • Of je je vacatures effectief onder de aandacht brengt.
  • Wat het succes van elk wervingskanaal is.
  • Welke conclusies je kunt gebruiken om je recruitmentstrategie te optimaliseren.

Je recruitmentstrategie optimaliseren start bij je ATS (Applicant Tracking Systems). Met een effectief geïmplementeerd ATS kunnen recruiters eenvoudig de juiste stappen volgen en ervoor zorgen dat tracking consistent en juist wordt uitgevoerd.

De juiste meetpunten zorgen voor meer inzicht in het recruitmentproces. De meetpunten tijd, kwaliteit en efficiëntie komen aan bod in het e-book

Weten wat de bron van je geworven werknemer is, is fundamenteel voor alle meetpunten. Hierdoor kun je alles dat je meet continu terugvoeren naar de bron. Dit is het moment waarop source scoring aan bod komt. In drie stappen doorloopt de e-book de manier om je bronscore te berekenen.

Na het toekennen van bronscores is het tijd om het gebruik ervan te optimaliseren. Als je goed in de gaten houdt hoe elke bron presteert, kun je vermijden dat je resources inzet voor slecht presterende kanalen. In plaats daarvan kun je je meer richten op wat wel werkt.

Download het e-book en start meteen met nieuwe strategieën die je continu kunt gebruiken om het juiste talent te vinden en kandidaten op de meest effectieve manier te werven.

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsors Indeed. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Indeed’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Redactie