Deel dit artikel
-

Ambachtelijke verswinkels bundelen online krachten

Online versplatforms Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan fuseren. De ambachtelijke verswinkels in Nederland streven hiermee naar landelijke dekking en een grotere naamsbekendheid bij de consument.

Regiovers.nl en Graaggedaan.nl bieden versdetaillisten de mogelijkheid een eigen webwinkel te openen waar zij hun verse producten online kunnen verkopen. Binnen Regiovers werkten diverse verswinkeliers hiervoor samen in versgroepen.

Op het gebied van online vers verschijnen echter steeds meer aanbieders op de markt. Aangezien dit vaak grote partijen zijn met een landelijke positionering en ruime budgetten, hebben Graaggedaan.nl en Regiovers.nl de handen ineen geslagen.

‘Wij willen voorkomen dat ambachtelijke verswinkels uit het straatbeeld verdwijnen en consumenten alleen nog maar naar centrale ketens kunnen om boodschappen te doen’, aldus Aart Jan van der Kaaij. “Door meer winkels online aan te bieden op één platform, krijgen we meer bekendheid bij consumenten en dat zal leiden tot meer online bestellingen.”

Ervaring en kennis op het gebied van online verkoop kan worden gedeeld. Het consumentenplatform blijft opereren onder de naam Graaggedaan.nl en krijgt vanaf september een geheel nieuwe website.

Dit bericht is 36 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond