Deel dit artikel
-

Apple lanceert universele simkaart

Apple komt met een eigen simkaart die wereldwijd is te gebruiken, ongeacht het netwerk. Sinds deze week is de kaart in negentig landen beschikbaar, waaronder de Benelux.

De universele simkaart heeft als voordeel dat tegen lokaal tarief van het mobiele internet gebruik van worden gemaakt, zonder dat in elk land van simkaart hoeft te worden gewisseld.

De tarieven voor de kaart verschillen, maar in de meeste landen kost 75 MB (voor drie dagen) 10 euro, 400 MB (voor zeven dagen) 25 euro, 800 MB (voort veertien dagen) 35 euro en 3 GB (voor dertig dagen) 50 euro. Voor Europeanen niet de allergoedkoopste optie, maar daar staat veel gemak tegenover.

De kaart werd vorig jaar al samen met de nieuwe modellen van de iPad gelanceerd, maar had toen geen wereldwijde dekking. Dat is sinds deze week anders.

De technologie, ontwikkeld met partner GigSky, is alleen beschikbaar voor iPad 2 en iPad mini 3, en dus niet voor de iPhone.

Deel dit bericht

1 Reactie

Kave

De genoemde termijnen ,drie,zeven,veertien en dertig dagen dienen aaneengesloten gebruikt te worden of kan een gekocht termijn gedeeld worden en dus langer beschikbaar zijn ?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond