Deel dit artikel
-

Asus vernieuwt gaminglaptops

De timing is onbedoeld gunstig: consumenten willen afleiding en dan komt de nieuwe generatie gamelaptops van Asus met 10e generatie Intel-processoren en de Nvidia RTX SUPER grafische kaarten wel zo gelegen.

Het topmodel is de ROG Zephyrus Duo 15, een gaming laptop met 15-inch-scherm en een tweede scherm ScreenPad Plus van 14,1 inch (foto onder). Gamers kunnen kiezen tussen een display van 300 Hz met een verversingssnelheid van 3 ms of een 4K UHD scherm met 100% Adobe RGB ondersteuning. De adviesprijs is nog niet bekend.

Ook de lijn ROG Strix laptops wordt vernieuwd. De Strix SCAR is er in een model van 17 en 15 inch. Onder de motorkap vind je een Nvidia GeForce RTX 2080 of 2070 SUPER GPU terug. Twee SSD’s in Raid 0 zorgen voor korte laadtijden.

Ook presenteert Asus de nieuwe reguliere Zephyrus line-up, waarmee je ook foto’s en video’s kunt bewerken. Naast de ROG Zephyrus S15/S17 en M15 is er ook de G15. Met zijn gewicht van 2,1 kilogram en dikte van slechts 20 millimeter is hij opvallend dun en draagbaar. Prijzen beginnen vanaf 1500 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond