Deel dit artikel
-

Bestsellerauteur Tiffani Bova naar B2B Marketing Forum 2019

Voor de jaarlijkse portie B2B marketing insights is er op 19 maart in Maarssen het B2B Marketing Forum 2019. Het thema van de dag luidt Game changers in B2B. Je hoort tips van B2B marketing pioniers als Salesforce, Havenbedrijf Rotterdam, Olbico, ORTEC, Leadscope en spotONvision.

De dag begint meteen goed met een netwerkontbijt, gevolgd door een inspirerende sessie waarbij Ingrid Archer en Shimon Ben Ayoun het publiek meenemen op reis langs alle hoogtepunten van de afgelopen tien jaar. Daarna komt bestsellerauteur Tiffani Bova aan het woord. Ze gaat het hebben over Growth IQ in Marketing en Sales.

Na de lunch delen Kayleigh Groenendijk (Persgroep) en Coen van Delft (spotONvision) tijdens een interactieve workshop hun inzichten over de implementatie van marketing automation bij Persgroep. Over de dag verspreid zijn er cases van Royal Mosa, Payper en Schiphol.

Als afsluiting TEDx-spreker Richard de Hoop, expert op het gebied van teambuilding en veerkracht. En voordat we overgaan op netwerkborrels, wordt de winnaar van de Young Talent B2B Marketing Award 2019 bekend gemaakt.

B2B Marketing Forum wordt 19 maart gehouden in Inn Style in Maarssen. Kaarten hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond